İş Bankası Kıbrıs’ta 70. Yılını Kutladı

Kıbrıs Türk Halkının Ekonomik Gelişimine Katkıda Bulunan Türkiye İş Bankası, 70 Yılını Kutladı

Kıbrıs’ta 1955 yılından bu yana faaliyet gösteren Türkiye İş Bankası, Ada’nın ekonomik ve toplumsal gelişimine katkıda bulunarak Kıbrıs Türk halkının yanında yerini almıştır. 70’inci yılını kutlayan banka, Kıbrıs genelinde 6 ilçede 15 şube ve 238 çalışanıyla hizmet vermeye devam etmektedir. KKTC’nin en büyük bankası konumunda bulunan Türkiye İş Bankası, 53,5 milyar TL’lik aktif büyüklüğüyle dikkat çekmektedir.

İş Bankası’nın 70. Yılı Resepsiyonla Kutlandı

Türkiye’nin ilk milli bankası olarak 1924 yılında kurulan İş Bankası, Kıbrıs’taki 70. yıl dönümünü bir resepsiyon ile kutladı. Resepsiyona KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’nin KKTC Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali, İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran ve İş Bankası KKTC Ülke Müdürü Serhan Akşahin gibi önemli isimler katıldı.

Cumhurbaşkanı Tatar: “Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bir Başarı Öyküsüdür”

Resepsiyonda konuşan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İş Bankası’nın Kıbrıs’ın ekonomik gelişimindeki önemine vurgu yaparak, Kıbrıs Türk halkının başarı öyküsünü anlattı. Tatar, gençlerin ülkenin en büyük zenginliği olduğunu belirterek, bankanın Kıbrıs’taki varlığının büyük önem taşıdığını ifade etti.

İş Bankası Başkanı Bali: “Kıbrıs’a Kararlılıkla Hizmet Vermek İçin Geldik”

İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali, bankanın 70 yıllık tarihinde Kıbrıs’a olan bağlılığını vurgulayarak, ülkenin ihtiyaçlarını karşılamak için var olduklarını belirtti. Bali, bankanın Kıbrıs’taki misyonunu ve hikayesini paylaşarak, kuruluşunun hem ekonomik hem manevi açıdan Kıbrıs’a değer kattığını dile getirdi.

KKTC Ülke Müdürü Akşahin: “Beraber Büyüdük, Beraber Güçlendik”

İş Bankası KKTC Ülke Müdürü Serhan Akşahin ise 70 yıllık sürecin sadece bir zaman dilimi olmadığını, Kıbrıs Türk halkıyla kurulan sıkı bağların hikayesinin anlattı. Akşahin, bankanın KKTC’deki büyümesini ve topluma olan katkılarını vurgulayarak, gelecekte de aktif rol oynamayı sürdüreceklerini belirtti.

Related Posts

Palandöken’den “kentsel dönüşümde esnaf unutulmasın” açıklaması

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kentsel dönüşüm çalışmalarında esnafın unutulmaması gerektiğini belirtti.

Ticaret Bakanlığı’ndan deprem fırsatçılarına ceza

Ticaret Bakanlığı, İstanbul’da meydana gelen depremler neticesinde deprem çantası ve çadır denetiminde bulundu. Fahiş fiyat uygulayanlara ceza kesileceği açıklandı.

Metro Türkiye, Türk Somonu’nu tezgahlara taşımaya başladı: “Gelecek nesillere bırakılması gereken değer”

Metro Türkiye, Samsun’da çevreci yöntemlerle yetiştirdiği Metro Premium Türk Somonu’nun ilk hasadını gerçekleştirdi. 350 tonluk üretimde deniz ekosistemi korunurken, gerçekleştirilen 350 tonluk hasatla 250 ton deniz balığının da yem olmasının önüne geçildiği açıklandı.

Türkiye’nin dev şirketinin patronuna, atalarının toprağında 27 milyar liralık darbe

Türkiye’nin en büyük tekstil şirketlerinden Bursel, Özbekistan’da yaptığı yatırımların ‘kamulaştırıldığı’ iddiasıyla açtığı 700 milyon dolarlık (yaklaşık 27 milyar TL) davayı kaybetti. Dünya Bankası’na bağlı Uluslararası Yatırım Uyuşmazlıkları Çözüm Merkezi (ICSID) 8 yıldır devam eden davada Özbekistan lehine karar verdi.

Nobelli Acemoğlu: Teknoloji devlerine yüzde 50 sabit vergi konulmalı

Daron Acemoğlu, Google’ın dijital reklam pazarındaki tekelleşmesine dikkat çekerek teknoloji devlerine yüzde 50 sabit vergi çağrısı yaptı. Acemoğlu, elde edilecek gelirin bağımsız gazeteciliğe ve kamusal dijital alanlara aktarılması gerektiğini vurguladı.

Bakan Uraloğlu, depremden sonra çekmeyen GSM operatörleriyle toplantı yapacak

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, dün İstanbul’da meydana gelen 6.2’lik depremin ardından vatandaşların iletişim sorunu yaşamasına neden olan GSM operatörlerinin yetkilileriyle bugün toplantı yapacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir